Ik heb het wel eens eerder verteld
dat er in deze streek veel Duitse invloeden zijn.
In Elzas-Lotharingen zijn bijvoorbeeld
Flammkuchen populair.
Het wordt op deze verpakking zelfs in het Elzassisch geschreven.
Flammkuchen (Duits) of tarte flambée (Frans)
heeft een bodem van brooddeeg
met daarop crème fraîche, uien en spekjes.
Een witte pizza uit de Elzas wordt het ook wel genoemd.
Eigenlijk heel makkelijk om zelf te maken,
maar dat heb ik nog niet gedaan.
Dit is juist fijn eten
dat je even snel uit de diepvries haalt en in de oven stopt.
Heel lekker, vooral als je op een maartse dag buiten hebt gewerkt.
Jullie ook eet smakelijk!!!
Flammkuchen populair.
Het wordt op deze verpakking zelfs in het Elzassisch geschreven.
Flammkuchen (Duits) of tarte flambée (Frans)
heeft een bodem van brooddeeg
met daarop crème fraîche, uien en spekjes.
Een witte pizza uit de Elzas wordt het ook wel genoemd.
Eigenlijk heel makkelijk om zelf te maken,
maar dat heb ik nog niet gedaan.
Dit is juist fijn eten
dat je even snel uit de diepvries haalt en in de oven stopt.
Heel lekker, vooral als je op een maartse dag buiten hebt gewerkt.
Jullie ook eet smakelijk!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten