Een favoriet product in Frankrijk is voor mij de bladerdeeg rol.
In Nederland plakte ik de vierkante plakjes aan elkaar,
maar hier gaat het veel makkelijker.
Je rolt het uit in de vorm en je vult het met allerlei spullen uit de koelkast.
Deze taart is met paas-restjes: vleeswaar,
eieren, kruidenboter, uien en kaas.
Nooit is een taart hetzelfde en eigenlijk is die altijd lekker!!!
Per ongeluk leek deze hartige taart op Flammekuchen.
Een pizza-achtige hartige taart uit het Elzasgebied,
die je hier overal kan eten.
Eén van de Duitse invloeden in deze streek,
net zoals de Frikadel (platte gehaktbal), Bratwurst en Bretzel (Pretzel).
Ik zie nu dat de bovenste foto nog in het oude huis is genomen.
De handcrème staat tussen de keukenkruiden.
In het nieuwe huis is alles weer keurig geordend.....
eet smakelijk!!
BeantwoordenVerwijderenDoe ik ook regelmatig, een restjes taart, maar dan zonder koolhydraten met ei en houdbare slagroom erdoor. Heerlijk, wat je er ook in gooit en heel fijn dat je dan niets weg hoeft te gooien.
BeantwoordenVerwijderen